Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kleen-Flo adalékok

Rendezés:

KLEEN FLO DIESEL DERMEDÉSGÁTLÓ ADALÉK 1 L

Gyártó: Kleen-flo
Cikkszám: FLO993
4.338 Ft 3.790 Ft (2.984 Ft + ÁFA)
13%

KLEEN FLO DIESEL LUBRICANT 1,92L NÉGYÉVSZAKOS DÍZEL ÜZEMANYAG ADALÉK

Gyártó: Kleen-flo
Cikkszám: FLO953
(1)
9.957 Ft 9.490 Ft (7.472 Ft + ÁFA)
5%
4.942,71 Ft/L

KLEEN FLO DIESEL ADALÉK LOW SULFUR 1 L (ns.)

Gyártó: Kleen-flo
Cikkszám: FLO963
2.450 Ft (1.929 Ft + ÁFA)

KLEEN FLO DIESEL INJEKTOR TISZTÍTÓ ÜZEMANYAG ADALÉK 395ML

Gyártó: Kleen-flo
Cikkszám: FLO795
3.735 Ft (2.941 Ft + ÁFA)
9.456,11 Ft/L

KLEEN FLO DIESEL DERMEDÉSGÁTLÓ ADALÉK 0,5 L

Gyártó: Kleen-flo
Cikkszám: FLO992
2.361 Ft (1.859 Ft + ÁFA)
4.721,98 Ft/L

KLEEN FLO DIESEL LUBRICANT NÉGYÉVSZAKOS DÍZEL ÜZEMANYAG ADALÉK 0,195 L

Gyártó: Kleen-flo
Cikkszám: FLO952
1.290 Ft (1.016 Ft + ÁFA)
6.615,37 Ft/L

KLEEN FLO BENZIN ÜZEMANYAGRENDSZER FAGYMENTESÍTŐ ADALÉK 150ml

Gyártó: Kleen-flo
Cikkszám: FLO409
895 Ft 790 Ft (622 Ft + ÁFA)
12%
5.266,67 Ft/L

KLEEN FLO KARBURÁTOR TISZTÍTÓ 395ML

Gyártó: Kleen-flo
Cikkszám: FLO675
1.791 Ft (1.411 Ft + ÁFA)

KLEEN FLO RAD SEAL HŰTŐTÖMÍTŐ ADALÉK 21G

Gyártó: Kleen-flo
Cikkszám: FLO714
800 Ft (630 Ft + ÁFA)
3.809,50 Ft/KG

KLEEN FLO ENGINE FLUSH MOTORÖBLÍTŐ ADALÉK 350ML

Gyártó: Kleen-flo
Cikkszám: FLO637
1.603 Ft (1.262 Ft + ÁFA)
4.580,36 Ft/L

KLEEN FLO STOP OLAJSZIVÁRGÁST GÁTLÓ ADALÉK 350 ML

Gyártó: Kleen-flo
Cikkszám: FLO702
1.790 Ft (1.409 Ft + ÁFA)
5.114,28 Ft/L

KLEEN FLO HŰTŐTISZTÍTÓ ADALÉK 450ML (S)

Gyártó: Kleen-flo
Cikkszám: FLO708
1.690 Ft (1.331 Ft + ÁFA)

A Kleen Flo termékek kényeztetik a motort

Mivel a gépjárművek fokozott igénybevételnek vannak kitéve nap mint nap, ezért fokozott odafigyelést igényelnek. A Kleen Flo termékek minden szempontból az egyik legmagasabb minőséget képviselik az adalékanyagok között. Főként az üzemanyagadalékokkal érhető el pozitív hatás a jármű működését illetően. De az olyan speciális termékek is helyet kaptak a kínálatban, mint a szervokormány tömítő adalék, ami csökkenti a súrlódást a tömítések és tömlők esetében, vagy a hűtőtisztító adalék, ami optimalizálja a motor hűtését, miközben tisztítja a rendszert úgy, hogy nem károsítja a gumi-, fém- és műanyag felületeket.

A Kleen Flo üzemanyagadalékok két lépésben fejtik ki jótékony hatásukat az alkatrészekre nézve. Elsősorban eltávolítják a már lerakódott szennyeződéseket, amivel egyértelműen javul a jármű teljesítménye, másrészt tökéles kenést biztosítanak az alkatrészeknek, ami pedig az élettartam növelésében játszik fontos szerepet. A Keen Flo termékek alkalmazása nem igényel különösebb szakértelmet. Csupán a megfelelő adagolásra és az utánpótlásra kell figyelmet fordítani.

Már az első használatkor érzékelhető a változás, hiszen átjárják a teljes üzemanyagrendszert, ezzel csökkentve a füstkibocsátást. A négyévszakos Kleen Flo üzemanyagadalék univerzális felhasználást tesz lehetővé, évszaktól függetlenül, így az év minden napján számíthatunk az adott járműre. Csökkenti a meghibásodások esélyét és a felhasználók beszámolója alapján az üzemanyagfogyasztásra is pozitív hatással van. Ha a motor zajossá válik és megnő a füstkibocsátás, ráadásul még az olajnyomás is csökken, az már aggodalomra adhat okot.

A Kleen Flo termékek nem oldják meg a bajt, viszont a használatukkal jelentősen csökkenthető a meghibásodások esélye. Ebben az esetben is a megelőzésre kell fektetni a hangsúlyt. A szintetikus Kleen Flo olajadalék megszünteti az olaj égését és a füstölését. A motor működése csendesebbé válik, a jobb kenésnek köszönhetően. Az üzemanyagadalékok nemcsak eltávolítják a lerakódott szennyeződéseket a motorból, hanem védőbevonatot képeznek az alkatrészeken, így akadályozva meg a további lerakódások kialakulását.

 

Mit tud a Kleen Fo adalékanyag?

A Kleen Flo adalékanyag előnyeit nemcsak a motor élettartamán, hanem a szervizelések gyakoriságán is megtapasztalhatjuk. A motor a gépjármű azon eleme, aminek optimális működése kiemelt figyelmet érdemel. Igen, ez az esetlegesen várható javítási költségek miatt is így van. Ugyanakkor korántsem mindegy, hogy mennyire könnyen indul be a jármű és a hideg időjárási körülmények között miként alakul ez a folyamat. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a motor megóvható a lerakódásoktól, szennyeződésektől, a rendszer eltömődésétől, ezzel pedig munkaórákat, valamint plusz kiadásokat takaríthatunk meg.

Kleen Flo dermedésgátló adalék

Tudtad, hogy van olyan adalékanyag, aminek köszönhetően a porlasztócsúcson és a gyűrűkön nem fognak lerakódások keletkezni? A probléma megelőzésére évszaktól függetlenül hangsúlyt érdemes helyezni. A dermedésgátló dízel adalékból 500 ml flakon elegendő 820 liter üzemanyaghoz, tehát nagyon takarékos felhasználás jellemzi a Kleen Flo márkát. A szakemberek kifejezetten javasolják a használatát olyan járművek esetében, amelyek nincsenek napi használatban és a téli hónapok után is eredményesen szeretnénk azokat beindítani.

A tapasztalatok viszont azt mutatják, hogy a gyártó készítménye akkor is kitűnő szolgálatot tesz az üzemanyagrendszer állapotát illetően, ha nap mint nap szükség van az autóra. Mivel a motorban a mozgó alkatrészek közötti súrlódás egyértelműen a rendszer kopásával jár együtt, ezért nagyon fontos, hogy a prevencióra helyezzünk hangsúlyt, ne utólag, tűzoltás jelleggel igyekezzünk megoldani a helyzetet. A szervizelés költségei is jelentősen csökkenthetőek akkor, ha a megfelelő adalékanyaggal támogatod a gépjármű működését.

A Kleen Flo már számtalanszor bizonyságot tett, hogy az üzemanyagrendszer működésének elősegítésével a hibák kiküszöbölhetőek, az eltömődések megelőzhetőek, így hosszú időn keresztül kifogástalan állapotban maradnak az alkatrészek. A hibák is az apró elemekből indulnak ki, ezért célszerű ezek karbantartását középpontba helyezni az adalékok közötti választáskor.

Az oldal tetejére