Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Termékek Menü

Motortér tisztítás

Rendezés:
Nézet:
Gyártó: Összes gyártó
Cikkszám: LM-00281
Raktáron
1.372 Ft (1.080 Ft + ÁFA)
Gyártó: Összes gyártó
Cikkszám: LM-00205
Raktáron
1.881 Ft (1.481 Ft + ÁFA)
Gyártó: Összes gyártó
Cikkszám: LM-00206
Raktáron
8.620 Ft (6.787 Ft + ÁFA)
Gyártó: Összes gyártó
Cikkszám: LM-00208
Raktáron
17.066 Ft (13.437 Ft + ÁFA)
Gyártó: Összes gyártó
Cikkszám: LM-00222
Raktáron
5.957 Ft (4.691 Ft + ÁFA)

Kíméletes tisztítás Brigéciol 2000-rel

Talán első hallásra feleslegesnek tűnhet, viszont nem csupán a maximalistáknak ajánlott a motortér mosás. A Brigéciol 2000 az olyan helyeken távolítja el hatékonyan, mégis kíméletesen a szennyeződéseket, ahová a kíváncsiskodó szemek általános esetben nem látnak be. Miért érdemes az alváz és a motortér mosásával foglalkozni?

Főleg a téli időszak után, tavasszal szoktak a legtöbben úgy dönteni, hogy eltávolítják a zsíros, kormos, sós lerakódásokat a motorról, motortérből, lemezekről. Amikor ilyen feladat elé nézünk, akkor ezt végeztessük el a megfelelő helyen, vagy használjunk hozzá megfelelő eszközöket és tisztítószert, mint a Brigéciol 2000! A gőzborotva nem jó, mert azzal több kárt csinálhatunk, mint jót. Kenjük be alaposan Brigéciol 2000-rel a megtisztítani kívánt felületeket és várjunk 10-15 percet, amíg a szennyeződések átitatódnak. Ezután vízsugárral tisztára moshatjuk a piszkos részeket. Fontos, hogy mindig várjuk meg, amíg kihűl a motor. Soha ne essünk neki a slagból kifolyó hideg vízzel, mert ez könnyen a motorblokk vagy a hengerfej repedéséhez vezethet. Ügyeljünk arra, hogy az elektromos berendezésekre ne irányuljon a vízsugár.

Nem szükséges a Brigéciol 2000 hígítása, viszont a kevésbé szennyezett részek esetében, a felvitel előtt hígítható egy kevés vízzel. A hőcserélő vékony fémlamellákból áll, amit a súrolás vagy a gőzborotva deformálhat. Viszont a Brigéciol 2000 tökéletesen beférkőzik a legszűkebb helyekre is és maradéktalanul kifejti a hatását. Ezt követően csak le kell öblíteni és máris megszabadítottuk a motorteret a zsíros, olajos, lerakódástól.

 

Nyomtalanul eltávolítja a szennyeződéseket a Brigéciol D3

Az olajos, zsíros, iszapos lerakódások egy idő után problémát jelenthetnek. A Brigéciol D3 segítségével megelőzhető a fémfelületek visszafordíthatatlan rozsdásodása. Ezek a makacs szennyeződések gyakran olyan anyagokat, vegyületeket tartalmazhatnak, amelyek beindítják a különféle alkatrészek, lemezek korrodálódását.

Az alváz, a motortér, vasúti tartályok, mezőgazdasági és építőipari gépek egyaránt moshatóak a Brigéciol D3 tisztítószerrel. Viszont érdemes odafigyelni az alkalmazása közben arra, hogy milyen részeket készülünk lemosni. Nem ajánlott a gőzborotva a motortérben található és az egyéb mozgó alkatrészek esetében. Ez erős vízsugár és a forró gőz felettébb hatékony, de kimoshatja a kenőanyagot az olyan helyekről is, ahonnan nem kéne. Helyette válasszuk inkább a Brigéciol D3 szórópisztollyal vagy ecseteléssel történő felvitelt. Hagyjunk nagyjából 10-15 percet, ameddig kifejti a hatását, utána gyenge vízsugárral, például átlagos kerti slaggal lemosható.

A Brigéciol D3 -ban található tisztítóanyag oldja a zsíros szennyeződéseket, ezáltal könnyen eltávolítható. A szervetlen szennyeződések esetében pedig adhéziós hatást fejt ki. Ennek köszönhető, hogy ezt követően minden nehézség nélkül vízzel lemoshatóvá válnak az olyan fémfelületek is, amiket azelőtt nem lehetett ilyen módon tisztítani. Mivel a Brigéciol D3-nak erősen környezetszennyező hatása van, ezért fontos a tisztítást az ennek megfelelő helyen elvégezni. Gondoskodnunk kell arról, hogy a szennyezett víz ne szivárogjon a talajba, csatornarendszerbe, patakba stb.