Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Termékek Menü

Elf

Rendezés:
Nézet:
Gyártó: Elf
Cikkszám: LM-01203
Raktáron
14.775 Ft (11.634 Ft + ÁFA)
Gyártó: Elf
Cikkszám: LM-00795
Raktáron
2.624 Ft (2.066 Ft + ÁFA)
Gyártó: Elf
Cikkszám: LM-01469
Raktáron
9.817 Ft (7.730 Ft + ÁFA)
Gyártó: Elf
Cikkszám: LM-01246
Raktáron
11.795 Ft (9.288 Ft + ÁFA)
Gyártó: Elf
Cikkszám: LM-00792
Raktáron
2.213 Ft (1.742 Ft + ÁFA)
Gyártó: Elf
Cikkszám: LM-00796
Raktáron
3.537 Ft (2.785 Ft + ÁFA)
Gyártó: Elf
Cikkszám: LM-00793
Raktáron
7.853 Ft (6.184 Ft + ÁFA)

Elf motorolaj a belső rendszerek védelméért

Ha kivételes védelmet szeretnél biztosítani az autód motorikus alkatrészeinek, akkor érdemes az Elf motorolaj kínálatból válogatnod. Sokan elfelejtkeznek arról, hogy a jármű nemcsak kívülről kell makulátlanul csillogjon, hanem belül is. A nagy gonddal kialakított fémszerkezeteknek a legnagyobb ellensége a korrózió és a súrlódás.

A magas hőmérséklet hatására a fémek kitágulnak, aminek következtében könnyen összeszorulhatnak, nagymértékű kopás jöhet létre a rendszerben, ami végül annak a teljes károsodását okozza. Az Elf motorolaj feladata, hogy mindezt megakadályozza. Az egyedi, szintetikus szerkezetének hála, még a hideg felülteken sem dermed meg, így kiváló védőfilmet képez azokon. Alacsony indítási hőmérsékleten is azonnal védőpajzsként üzemel.

Az Elf motorolaj a benzin- és dízelüzemű motorokhoz egyaránt használható. Legyen szó városban, országúton, vagy autópályán történő közlekedésről, minden esetben tökéletes megoldást nyújt. Remek befektetés a gépjármű teljesítményének növelése érdekében. Az Elf motorolaj nagy múltra tekint vissza. 1966-ban, 3 cég egyesülését követően született meg, de a hivatalos nevét egy évvel később vette fel. A vállalkozás eredetileg kifejezetten autóversenyzéshez készített termékeket, majd később átálltak a tömeggyártásban piacra dobott autókhoz megalkotott összetevőkre.

A sok éves tapasztalat megmutatkozik az Elf motorolaj kivitelekben. Érdemes tehát ezek mellett dönteni, hiszen azzal csak jót tehetsz a járműnek! Tekintsd meg a kínálatunkat és válassz személyre szabottan az 1, 4 és 5 literes kiszerelések közül!

 

Nem okoz csalódást az 5W40 motorolaj

Egy autó, de bármilyen más jármű működésének is alapvető feltétele a kiváló minőségű kenőanyagok használata, amilyen többek között az 5W40 motorolaj is. A nagy teljesítmény leadása csakis akkor várható el egy motortól, ha biztosítottak a megfelelő feltételek a működéshez. Nagy energiával bíró erők mozognak a fém rendszereken belül, amik jelentős nyomást és hőképződést generálnak.

Abban az esetben, ha a fémfelületeket nem borítaná egy viszkózus anyag, ami csökkenti a súrlódást, gyors túlmelegedés következne be. A fokozódó hő hatására a fémek kitágulnak, ami fokozza a kopás mellett, a besülés kockázatát is. Az 5W40 motorolaj ugyankor segít megakadályozni ennek a kellemetlen problémának a kialakulását. Az egyedi összetétellel bíró, kiváló minőségű készítmény számos területen alkalmazható.

A hétköznapi használatban előforduló benzines és dízel üzemű járművek városi, országúti és autópályán történő közlekedése során egyaránt garantálja a megfelelő hatékonyságot. Az Elf Evolution 900 NF 5W40 szintetikus technológiával előállított készítmény tökéletes kenést biztosít. Még a legnehezebb körülmények között is megállja a helyét. Bármilyen kérdésed merülne fel a termékekkel kapcsolatban, a szakértő csapatunk mindig rendelkezésedre áll a témában. 

A kínálatunkban az 5W40 motorolaj mellett további kiváló minőségű összetevőket is találhatsz, amik mind azt a célt szolgálják, hogy az életedet megkönnyítő járművek kihozhassák magukból a maximumot. A minőségi 5W40 motorolaj a kulcsa annak, hogy az év bármelyik napján azonnal, könnyedén induljon az autód, és időben elérj oda, ahová szeretnél.