Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Termékek Menü

Mobil

Rendezés:
Nézet:
Gyártó: TOTAL
Cikkszám: LM-00311
Raktáron
12.918 Ft (10.172 Ft + ÁFA)
Gyártó: TOTAL
Cikkszám: MOB 2000 10W4
Raktáron
7.064 Ft (5.562 Ft + ÁFA)
Gyártó: TOTAL
Cikkszám: MOB 2000 10W40
Raktáron
2.104 Ft (1.656 Ft + ÁFA)
Gyártó: TOTAL
Cikkszám: LM-01343
Raktáron
10.854 Ft (8.546 Ft + ÁFA)
Gyártó: TOTAL
Cikkszám: LM-01344
Raktáron
2.898 Ft (2.281 Ft + ÁFA)
Gyártó: TOTAL
Cikkszám: LM-00310
Raktáron
3.851 Ft (3.032 Ft + ÁFA)
Gyártó: TOTAL
Cikkszám: LM-01623
Raktáron
11.328 Ft (8.920 Ft + ÁFA)
Gyártó: TOTAL
Cikkszám: IMOB DTE 22 20L
Külső raktáron
40.329 Ft (31.755 Ft + ÁFA)

A legjobb Mobil motorolajok egy helyen

A motorolaj használata elengedhetetlen a gépjármű megfelelő működéséhez. Szerepe, hogy a megakadályozza a mozgó alkatrészek kopását, ezzel megnövelve azok élettartamát. A megfelelő olajok használatával mérsékelhetjük az üzemanyag fogyasztást és jobb munkaképességet biztosíthatunk a motornak.

A Mobil motorolaj a lehető legjobb választás!

Az autótulajdonosokban gyakran felmerül a kérdés, hogy melyik a legjobb kenőanyag? Erre nincs egyöntetű válasz, az viszont tény, hogy a legtöbb autógyártó cég a Mobil motorolajokat ajánlja. Vásárláskor oda kell figyelni az üzemeltetési leírásban szereplő információkra, ott ugyanis meg van határozva, hogy milyen típusokkal kompatibilis az autó. A készítmények típusáról a rajtuk szereplő jelölések adnak hiteles tájékoztatást. A hamisítványok, rossz minőségű utánzatok jelentős kárt tehetnek a gépkocsiban. Elkopnak az alkatrészek, iszap alakulhat ki és a motor is tönkremehet.

A nem eredeti motorolajok nem rendelkeznek az eredeti változatok jó tulajdonságaival. Amellett, hogy nem biztosítják a kopás elleni védelmet, az üledék megjelenését sem akadályozzák meg, ráadásként pedig káros anyagokat bocsátanak ki.

A sofőrök egybehangzó véleménye, hogy a Mobil motorolajok remek választásnak bizonyulnak a dízel és a benzines járművekhez is. Az egyik legkiválóbb minőségű típus a Mobil 5W30-as motor kenőanyag, előnyös tulajdonságaival a szokásosnál is pozitívabban befolyásolja az erőmű működését és biztonságát. Webáruházunkban sok más Mobil motorolaj mellett, ez a típus is beszerezhető.

 

A minőségi motorolaj a motor hatékony védelmére szolgál

A motornak mindig a megfelelő tulajdonságokkal rendelkező kenőanyagra van szüksége. A motorolaj okos megválasztása nagymértékben hozzájárul az üzemanyag takarékossághoz, nagy segítséget nyújt a motorhibák kialakulásának megelőzésében és biztosítja a katalizátorok hosszú élettartamát is.

A motorolaj 5w30 változata egy csúcsteljesítményű szintetikus változat, ami kiemelkedően jó tisztító hatással bír, emellett pedig kiváló teljesítményt és megfelelő védelmet biztosít a motornak. Az előnyös tulajdonságainak és a gondosan kialakított összetételének köszönhetően mind a dízel-, mind pedig a benzinüzemű gépjárművek esetében jól alkalmazható.

Számos előnnyel bír más típusú motorolajokkal szemben. Csak, hogy néhányat említsünk a sok közül, alacsony a hamu-, a kén- és a foszfortartalma, aktív tisztító komponenseket tartalmaz, kiváló termikus és oxidációs stabilitással rendelkezik, valamint hideg időben is gyors indítást és igényeknek megfelelő védelmet biztosít. A motorolaj 5w30 változata remek választás korszerű gépjárművekhez, furgonokhoz és könnyű tehergépkocsikhoz.

A kínálatunkban többféle kiszerelésben is kapható. Választhatsz 1 vagy 4L-es változatot, valamint Mobil Super 3000 XE változat is elérhető. Bár a motorolaj 5w30 típusa nagyon sokféle gépjárművel kompatibilis, minden esetben tájékozódni kell az autó kezelési útmutatójából, hogy a motornak mely kenőanyag a legideálisabb. Emellett arra is oda kell figyelni, hogy a motorolaj megfelel-e az autógyár által előírt követelményeknek, ugyanis ez is egy nagyon fontos tényező.