Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Termékek Menü

Stihl kerti gép motorolajok

Rendezés:
Nézet:
Gyártó: Stihl
Cikkszám: LM-01329
Raktáron
5.630 Ft (4.433 Ft + ÁFA)
Gyártó: Stihl
Cikkszám: LM-00532
Raktáron
4.840 Ft (3.811 Ft + ÁFA)
Gyártó: Stihl
Cikkszám: LM-00531
Raktáron
840 Ft (661 Ft + ÁFA)
Gyártó: Stihl
Cikkszám: LM-00533
Raktáron
960 Ft (756 Ft + ÁFA)
Gyártó: Stihl
Cikkszám: LM-01339
Raktáron
24.360 Ft (19.181 Ft + ÁFA)
Gyártó: Stihl
Cikkszám: LM-00536
Raktáron
19.160 Ft (15.087 Ft + ÁFA)

Stihl olajok kerti gépekhez megfizethető áron

Amikor szóba kerülnek a motorolajok, akkor elsősorban a személygépkocsikban és a motorkerékpárokban használt változatok jutnak eszünkbe. Ezek mellett a kerti gépek használatához is szükség van jó minőségű motorolajokra. Legyen szó fűnyíróról, fűkaszáról, láncfűrészről, fűnyíró traktorról vagy benzinmotoros kapáról, a Stihl olaj remek választás lehet.

A Stihl olajok legfontosabb jellemzői

Ahogy a gépjárművek, úgy a kertekben használt gépek esetében is, a motorolaj elsődleges funkciója az alkatrészek védelmének biztosítása. A Stihl olaj csökkenti a fém alkatrészek súrlódását, megakadályozza azok kopását, emellett pedig az alkatrészek hűtésében és a gépek által kibocsátott füst mérséklésében is nagy szerepet játszik. Hatásának köszönhetően hatékonyabbá teszi a kerti gépek használatát és jelentősen megnöveli azok élettartamát.

A hamisított olajok helyett mindig eredetit válassz!

Egy rossz minőségű olaj rengeteg kárt tud tenni a gépekben. A motorolajok cseréjét is érdemes folyamatosan számon tartani, hatékonyságuk ugyanis csökken. E tekintetben a gyártó által meghatározott csereperiódusok a mérvadóak. Kerti gépek esetében az olajcsere periódusa általában 8-10 üzemóra szokott lenni. Ha ennél tovább hagyjuk benne a használt olajat, az lerakódásokhoz és rendellenes kopáshoz vezet, emiatt pedig a motor idő előtt tönkremegy. A motorolaj az egyik legolcsóbb tartozék, az árához képest viszont óriási jelentőséggel bír. Ne spórolj rajta! A Stihl olaj különböző kiszerelésben van jelen a webáruházunkban.