Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Termékek Menü

Kleen-flo üzemanyagadalék

Rendezés:
Nézet:
Gyártó: Kleen-flo
Cikkszám: FLO994
Raktáron
10.990 Ft (8.654 Ft + ÁFA)
Gyártó: Kleen-flo
Cikkszám: FLO993
Külső raktáron
3.690 Ft (2.905 Ft + ÁFA)
Gyártó: Kleen-flo
Cikkszám: FLO953
Raktáron
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
6.190 Ft (4.874 Ft + ÁFA)
Gyártó: Kleen-flo
Cikkszám: FLO991
Raktáron
750 Ft (591 Ft + ÁFA)
Gyártó: Kleen-flo
Cikkszám: FLO637
Raktáron
1.468 Ft (1.156 Ft + ÁFA)

Kleen-flo dermedésgátló üzemanyag adalék

Az autó motorját sokféle módon kímélhetjük. Finomíthatunk a vezetési stílusunkon, rendszeres időközönként elvisszük egy szakszervizbe, ahol tüzetesen átnézik, így megelőzve a komolyabb problémák kialakulását. Illetve a Kleen-flo üzemanyag adalék használata is rengeteg előnnyel jár.

A motor és az alkatrészek elhasználódását rendszerint felgyorsítják az el nem égett üzemanyagból származó lerakódások. A Kleen-flo üzemanyag adalék a különleges összetételének köszönhetően sikeresen megakadályozza, hogy a porlasztócsúcson, illetve a gyűrűkön lerakódások képződjenek. Nemcsak személyautók esetében, hanem munkagépekben is használható, ami különösen télen jelent előnyt a könnyebb indítás szempontjából. Az üzemanyag adalék adagolásával kapcsolatban érdemes tisztában lenni az arányokkal. 150 ml Kleen-flo dermedésgátló nagyjából 250 l üzemanyaghoz elegendő. 500 ml flakon már 820 l diesel üzemanyaghoz is elég. Tehát jól látszik, hogy az alacsony ár ellenére mekkora hatékonyság jellemzi. Első használat esetén érdemes az előírt adag háromszorosát használni, a rendszer gyorsabb kitisztulása érdekében.

A Kleen-flo üzemanyag adalék jelentősen javítja az üzemanyag dermedési pontját, ennek köszönhetően a legnagyobb hidegben is azonnal beindul az autó. A speciális összetételének köszönhetően meggátolja az üzemanyag kocsonyásodását. Erre olyan esetben kerülhet sor, hogyha hosszú ideig nem használjuk a járművet. Továbbá minimalizálja az elzáródás esélyét az üzemanyagszűrőkben és a vezetékekben. Csökkenti a károsanyag-kibocsátást, a tökéletesebb égésnek köszönhetően.

 

Dízel adalékkal elkerülhető a szerelési költség

Ahogy gyarapodnak a megtett kilométerek a hátunk mögött, úgy fogjuk egyre gyakrabban meglátogatni a szerelőműhelyt. A dízel adalék azonban jelentősen csökkenti a látogatások számát, hiszen a pozitív hatása bizonyított a motor működését illetően. Éppen ezért fontos, hogy ne csak akkor kezdjünk el dízel adalékot használni, amikor jelentkeznek az első intő jelek.

Sokkal tovább fenntartható a kifogástalan állapot, ha rendszeresen keverünk dízel adalékot az üzemanyaghoz. Abból is érdemes a minőségi változatokat választani, mint amilyen a Kleen-Flo. A hatékonysága annak köszönhető, hogy egyszerre tisztít, ugyanakkor kenést biztosít. Ezáltal csökkenti a mozgó alkatrészek közötti súrlódást. Így csökkenti a kopás mértékét. A tisztító tulajdonságával pedig a lerakódásokat távolítja el az üzemanyagrendszerből, illetve azok kialakulását is segít megakadályozni. Ez alapján már nyilvánvaló, hogy miért lesz szükség sokkal ritkábban a motor szervizelésére.

A téli időszakban szintén megkímélhetjük magunkat a kellemetlenségektől, ha dízel adalékot használunk. Még fagypont alatti hőmérséklet esetén sem fog cserbenhagyni a jármű. A dermedésgátló dízel adalék például az olyan járművek esetében számít előnyösnek, amelyek télen használaton kívülre kerülnek. Így nem kell bajlódni az indítással, több hónap leállás után sem. Sokan az ilyen termékek alkalmazását a használat gyakoriságához kötik. Az adalékanyag viszont gyakori és ritkább igénybevétel mellett is ugyanúgy ajánlott, mivel minden körülmény között jó hatást gyakorol az üzemanyagrendszerre.