Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Termékek Menü

Felületfertőtlenítő folyadékok

Rendezés:
Nézet:
Gyártó: MOL
Cikkszám: 19010592
Raktáron
3.790 Ft 2.649 Ft (2.086 Ft + ÁFA)
Gyártó: MOL
Cikkszám: 19010511
Raktáron
3.990 Ft 2.990 Ft (2.354 Ft + ÁFA)
Gyártó: Poli-Farbe
Cikkszám: LM-01909-másolata-1
Raktáron - most nem rendelhető
1.995 Ft (1.571 Ft + ÁFA)

Higiénikus környezet MOL felületfertőtlenítővel

Érdemes felkészülni minden eshetőségre, amikor autóba ülünk. Az alapvető felszerelések és szerszámok mellett nem árt, ha van a csomagtartóban egy adag MOL felületfertőtlenítő is. Elvégre a váratlan szerelési munkálatok során különféle szennyeződések keletkezhetnek a nem kívánt részeken.

Megtörténhet, hogy be kell nyúljunk a motorháztető alá, ahol nem túl tiszták a körülmények, de egy kerékcsere alkalmával szintén bepiszkíthatjuk a kezünket, utána pedig bármikor összekenhetjük a műszerfalat, a sebváltót vagy a kormányt. A MOL felületfertőtlenítő ilyen esetben is jó munkát végez. A különféle felületeken milliónyi kórokozó verhet tanyát, amelyek nyomtalanul eltüntethetőek a MOL felületfertőtlenítő segítségével. Az összetételének hála, kíméli a különféle anyagokat, nem lép reakcióba azokkal, ugyanakkor a kórokozókkal és vírusokkal kíméletlenül elbánik. Nemcsak az autóban van ott a helye, hanem a munkahelyen, a műhelyben és otthon is használható a szennyeződések nyomtalan eltűntetésére. Lakossági és professzionális felhasználásra egyaránt alkalmas.

A bútorokon, a konyhában, fürdőszobában, de még a telefonunk képernyőjén is hemzsegnek a baktériumok, amelyektől könnyen megszabadulhatunk a MOL felületfertőtlenítő koncentrációjának köszönhetően. Fémen, mázas kerámián, üvegen, plexin és különféle műanyag felületeken egyaránt bevethető. A segítségével megóvhatjuk az egészségünket a káros biológiai behatásoktól. A MOL felületfertőtlenítő egyszerű, mégis hatékony megoldás a mindennapok során.