Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Termékek Menü

Kézfertőtlenítő folyadékok

Rendezés:
Nézet:
Gyártó: MOL
Cikkszám: 19010532
Külső raktáron
5.509 Ft (4.337 Ft + ÁFA)
Gyártó: MOL
Cikkszám: 19010531
Raktáron
1.064 Ft (837 Ft + ÁFA)
Gyártó: MOL
Cikkszám: 19010533
Raktáron
3.190 Ft 2.690 Ft (2.118 Ft + ÁFA)
Gyártó: MOL
Cikkszám: 19010520
Raktáron
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
3.981 Ft 2.749 Ft (2.165 Ft + ÁFA)

MOL kézfertőtlenítő a kórokozók ellen

Ez egészségünk láthatatlan ellenségei mindenhol ott vannak. Viszont egy kis körültekintéssel megelőzhetjük a bajt a MOL kézfertőtlenítő rendszeres használatával. Hatékony a különféle vírusok, gombák és egyéb kórokozók ellen. A bőrrel viszont kíméletes, nem okoz szárazságot és nem is irritálja azt.

A személyes higiénia mindig is lényeges volt az egészségünk megőrzését illetően. A vírushelyzet kellős közepén még inkább oda kell figyeljünk magunkra és egymásra. Az autózás során számos helyszínre ellátogathatunk, rengeteg új élménnyel gazdagodhatunk, viszont ilyenkor sem szabad megfeledkezni a kezeink fertőtlenítéséről. Ezért kifejezetten az előnyünkre válik, ha akad az autóban MOL kézfertőtlenítő. Amilyen hasznos a kocsiban, olyan hasznos otthon a lakásban és más orvosi, iskolai intézményekben is. A munkahelyünkön is bátran használhatjuk, hiszen jobb félni, mint megijedni. A hatékonysága az antimikrobális spektrumban keresendő. Ennek köszönhetően fungicid, szelektív virucid, így a koronavírus ellen is hatásos.

A baktérium és gombaölő hatását alig fél perc alatt kifejti. A vírusok ellen legalább 1 percen át kell alkalmazni. Ez annyit jelent, hogy legyünk minél alaposabbak, amikor bedörzsöljük a kezeinket a MOL kézfertőtlenítővel. Gyógyításra nem alkalmas, de megelőzés szempontjából annál előnyösebb, a kiváló fertőtlenítő hatásából kifolyólag. Hígítása nem szükséges, hiszen a bőrön közvetlenül alkalmazható. A MOL kézfertőtlenítő a tárolás során napsütéstől védett, gyerekektől elzárt, hűvös helyen tartandó.