Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Cégünkről

Cégünkről

Kelet-Magyarország egyik legnagyobb, regionális szinten piacvezető, főként kenőanyag kis- és nagykereskedelemmel foglalkozó vállalkozása az LM Hungarolube Kft. 2004. évben alakult, de az iparággal több, mint 10 éves kapcsolata van. Cégünk elsősorban kenőanyag nagykereskedelmi tevékenységet folytat, veszélyes hulladékokkal és környezetvédelmi szolgáltatásokkal kapcsolatos ügyleteket bonyolít.

Jelenleg két telephellyel (Nyíregyháza, Miskolc), a környező megyéket kiszolgáló, önálló logisztikai hálózattal és műszaki szaktanácsadással állunk partnereink rendelkezésére.

Az általunk forgalmazott kenőanyagok magas szinten kielégítik a legkorszerűbb gépjármű motorok, gépi berendezések és egyéb technikai elemek kenési igényeit. Használatuk megfelelő védelmet és tökéletes működést biztosít, amit tapasztalatunk és széleskörű tribológiai szaktudásunk garantál. A termékekhez biztosított szolgáltatások partnereink működési költségeinek jelentős csökkentését teszik lehetővé. A termékek és szolgáltatások minősége tekintetében a legjobb megoldásokra törekszünk, ezért személyre szabott, rugalmas megoldásokat dolgozunk ki és a vevőinkkel hosszú távú partnerség kialakítása a legfőbb célunk.

LM Hungarolube Kft. - Nyíregyháza.