Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Veszélyes hulladék visszagyűjtés

környezet védelme közös ügyünk, ezért a körültekintő hulladékgazdálkodást, azaz a kenőanyag-felhasználás során keletkező hulladékok ártalmatlanítását ezért egyik legfontosabb célunknak tartjuk. Elkötelezettségünk, hogy minimálisra csökkentsük az elhasznált kenőanyagok környezetünk tisztaságára gyakorolt káros, szennyező hatásait.

 Ez nem csak a veszélyes hulladékok szervezett begyűjtését jelenti, hanem ez a gondolkodásmód gyártópartnereink termékfejlesztésének első fázisában megjelenik. Az általunk forgalmazott termékek életciklusának megtervezésében és a folyamatok végrehajtásában az ISO 14001 szabvány előírásait követik.

Gondoskodunk a kenőanyag-felhasználás során keletkező, szelektíven gyűjtött hulladék ártalmatlanításáról, hasznosításáról. Rövid határidővel, kedvező feltételekkel vállaljuk az egész országterületéről a veszélyes hulladékok elszállítását, beleértve a fáradtolajat, olajos, festékes hulladékokat. Veszélyes hulladék szállítási igényétmunkanapokon 7 és 17 óra között telefonon vagy faxon jelezze felénk. Az elszállítás határideje a bejelentéstől számított két hét.

A konkrét szállítási időpontot az általunk megbízott vállalat előre egyezteti az Ön által megjelölt kapcsolattartóval. A veszélyes hulladék szállítása "SZ" kísérőjeggyel történhet. A szállítócég a kísérőjegy kitöltésében minden esetben segítséget nyújt. A veszélyes hulladék jogszabályoknak megfelelő kezelését tanúsító, leigazolt "SZ" jegy egy példányát, a szállítás megkezdését követő 30 napon belül postai úton megküldjük az átadónak.

 

Az oldal tetejére