Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mit tud nyújtani a Kleen-flo üzemanyag-adalék?

Mit tud nyújtani a Kleen-flo üzemanyag-adalék?

Az üzemanyag-adalékok fontos szerepet töltenek be a járművek életében. Javítják a teljesítményt és óvják az üzemanyagrendszert is. Rövid és hosszú távon is éreztetik hatásukat. Emellett nemcsak az üzemanyaghoz, de a motorolajhoz is szokás adalékot használni, hogy minél hatékonyabb legyen a működtetés. Ebben segítenek a Kleen-flo termékek.

Milyen Kleen-flo adalékok közül lehet válogatni?

Ott van például a Kleen-flo oil treatment, ami egy szintetikus motorolaj-adalék. Ez egy olyan tömény, szintetikus olajadalék, aminek a segítségével megszüntethető a kipufogó füstölése és az olaj égése. Képes kezelni az alacsony olajnyomást, valamint a zajos motort és még az alacsony kompressziót is. 

A használatával kevesebb lesz a károsanyag-kibocsátás is, így a fenntarthatóság és az ökológiai lábnyom csökkentésének érdekében mindenképpen ajánlott használni. Leginkább személygépjárművekhez és mezőgazdasági járművekhez érdemes alkalmazni.

A használata nagyon egyszerű, mivel az olajcserénél a flakon teljes tartalmát kell használni. Kövessük a rajta lévő leírást, és akkor garantáltan nem ér minket kellemetlenség! Természetesen ez csak egy példa volt a Kleen-flo hatalmas kínálatából. A felhozatalban található még négyévszakos dízel üzemanyag-adalék is, amivel kiváló kenhetőségi és kopás elleni védelmet lehet elérni. 

Tisztítja és egyben keni is az egész üzemanyagrendszert, valamint csökkenti a motor füstkibocsátását. Ezzel növeli a motor teljesítményét, valamint az egész berendezés élettartamát. Hosszú távon sokkal kevesebb meghibásodással fogunk találkozni, így a költségek is csökkennek, mivel ritkábban kell a szerelőt meglátogatni. 

A használata szintén egyszerű, hiszen 100 milliliter adalék kell 150 liter üzemanyaghoz. Dermedésgátlót is használhatunk, aminek rendszeres alkalmazásával megakadályozhatjuk a víz és más szennyező anyagok felgyülemlését az üzemanyagrendszerben. Megelőzhetjük a lerakódások kialakulását az érzékeny alkatrészeken, adagolóelemeken, dugattyúkon és porlasztócsúcsokon.

Miért érdemes adalékokat használni?

Ma már rengeteg adalék érhető el, például a mi kínálatunkban is. A használatukkal számtalan pozitív hatást érhetünk el. Nemcsak személyautókhoz ajánlott alkalmazni őket, de nagyobb munkagépekhez is kiválóak lehetnek. A mozgó alkatrészek folyamatosan ki vannak téve a súrlódás negatív hatásainak. Ahhoz, hogy ezt csökkenteni, minimalizálni tudjuk, adalékokat használunk, amelyek megfelelő kenést biztosítanak az egyes elemeknek. Ezzel az élettartam is meghosszabbítható, súlyos költségeket spórolhatunk meg.

Az üzemanyag-adalékok az üzemanyagrendszert hivatottak megvédeni. Nemcsak az élettartamot hosszabbítják meg, de emellett a motor teljesítményét is javítják, csökkenni fog a fogyasztás és a károsanyag-kibocsátás is sokkal kisebb lesz. Természetesen vásárlás előtt érdemes alaposan tájékozódni, hogy mégis melyik termék lesz az ideális választás a jármű számára.

Válasszunk a minőségi gyártók felhozatalából!

Nem hiába a Kleen-flo az egyik legnépszerűbb márka jelenleg a piacon. Ha egy ilyen terméket választunk, az garantáltan el fogja érni a kívánt hatást az adott járműnél. Érdemes rendszeresen ellenőrizni, hogy mégis milyen terméket használunk, ha pedig eddig nem volt ilyen a palettánkon, mindenképpen szerezzünk be egyet. Ha kérdésed van, keress minket bizalommal és segítünk kiválasztani a megfelelő terméket!

Tartalomhoz tartozó címkék: KLEEN-FLO
Az oldal tetejére