Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Termékek Menü

Paraméterek

Felhasználás Motorolaj
Viszkozítás 5w-40
Kiszerelés 1L

CASTROL MAGNATEC C3 5W40 1L

Ár:
3.532 Ft (2.781 Ft + ÁFA)
A Castrol Magnatec egyedi részszintetikus alapolaja rendkívül erős kenőfilmet épít fel. A motor hosszú ideig megőrzi kifogástalan teljesítőképességét. A különleges összetevőknek köszönhetően: •A hidegindítási kopás nagymértékben csökken. •A Castrol Magnatec az indítás pillanatától a legvégsőkig kifogástalanul tapad a fémfelületekre. •A különleges technológia fokozott védelmet biztosít a kopással szemben. •A Castrol Magnatec a legszélsőségesebb üzemi feltételek esetén is kifogástalanul ellátja feladatait. •A motor a leghidegebb időjárásban is könnyen indul. •Részecskeszűrős motorokhoz is ajánlott Megfelel a következő előírásoknak: API SN/CF, ACEA A3/B3, A3//B4, C3, MB-Approval 229.31, VW 502 00/ 505 00, Dexos 2
Elérhetőség: 12 db raktáron
Cikkszám: LM-00476
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Castrol
Szállítási díj: 1.490 Ft
Menny.:db

Csatolt dokumentumok

Leírás és Paraméterek

CASTROL MAGNATEC C3 5W40 1L  

Castrol Magnatec 5W-40 C3

 

Termékleírás

A motor kopásának mintegy 75 %-a a motor felmelegedési fázisában következik be. Amíg a motor leállításakor a hagyományos motorolajok lefolynak a védelemre szoruló alkatrészekről addig a Castrol Magnatec egyedi összetételű molekulái ott maradnak. Szinte mágnesként tapadva különleges védelmet nyújtó kenőfilmet hoznak létre amely az indítókulcs elfordításának pillanatától azonnal teljesértékű védelmet nyújt, ezzel számottevő mértékben** hozzájárul a motor kopásának mérsékléséhez. Az új Magnatec motorolajok a védelem érzékelhető, látható és hallható mértékű javítása érdekében fokozott tisztaságú molekulák felhasználásával készülnek. Castrol Magnatec. Azonnali védelem az indítókulcs elfordításától.

Alkalmazási terület

A Castrol Magnatec 5W-40 C3 mindazon benzin- és dízelüzemű motorhoz alkalmazható amelyekhez a gyártómű ACEA C3, API SN/CF vagy korábbi minősítésű SAE 5W-40 viszkozitási osztályú motorolaj használatát ajánlja. A Castrol Magnatec 5W-40 C3 a gyártóművi előírásokkal összhangban a korszerű személygépkocsik további széles köréhez, így elsősorban a részecskeszűrővel valamint 3-utas katalizátorral felszerelt modellekhez alkalmazható. Kérjük nézze át a gépkocsi kezelési kézikönyvében a kenőanyagokra vonatkozó követelményeket.

Előnyök

A Castrol Magnatec egyedi összetételű molekulái: - akkor is kifogástalanul tapadnak a terhelésnek kitett fémfelületekre amikor a hagyományos motorolajok lefolynak onnan. - az indítás pillanatától kifogástalan védelmet nyújtó kenőfilmet hoznak létre; - ellenállóbbá teszik a motor alkatrészeit a kopással szemben; - a szintetikus technológia eredményeként széles hőmérsékleti tartományban kifogástalan védelmet biztosítanak

Minősítések és jóváhagyások

ACEA C3

API SN/CF

BMW Longlife-04

Meets Fiat 9.55535-S2

 MB-Approval 229.31

Renault RN 0700 / RN 0710

 VW 502 00/ 505 00

Tárolási feltételek

Minden kiszerelést fedett helyen kell tárolni. Amennyiben elkerülhetetlen a hordók szabad téren való olyan tárolása, ahol az esővíz összegyűlhet, a hordókat vízszintes helyzetben kell tárolni az esetleges vízbehatolás és a hordón lévő jelzések elmosódásának elkerülése céljából. A termékeket nem szabad 60 °C-nál magasabb hőmérsékleten, tűző napon, vagy 0 °C alatt tárolni.

 3.532 Ft

Felhasználás Motorolaj
Viszkozítás 5w-40
Kiszerelés 1L

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!